Darkness? Light!

Tulip
I just knew that there is Perhimpunan Bioteknologi Indonesia here.

Made me gasp.

Like I always do when I find letters l, o, n, d, o, n or simple u and k get together into words. ๐Ÿ˜†

Well, although he’s not even there.

Four Days.


Use this picture.

Monday:
Found it. The reason for my smile. Membuka-buka situs itu tanpa sepenuhnya mengerti apa yang tertulis di sana. Very, very happy.

Tuesday:
Feeling so sad. The first thing to do when arrived at home was trying to find prospectuses from UK Education Exhibition. So glad to find a segment of Southern area and a page about the place where he probably lives. And a probable reason why he chose that city. Feeling so tired, dozed off still holding the magazine with that page open.

Wednesday:
Feeling weary. For what reason?? Sighed so often.
Taking different route to go home (crazy, I don’t think I wanna do it again), met four beautiful old ladies who spoke with each other in Chinese. Reminded me so much of the Ya-Yas. Guys, we’ve got to be like that, so warm and friendly and look good even we’re already gray and old, okay? Ah, suddenly I feel so high spirited ๐Ÿ˜€
Oh yea, btw I had a conspiracy with a lady in Harmoni Shelter. A lady was standing at the platform. There was an empty bus in the third row, and the officer told us to jump inside the bus in front of her. But she pretended not to hear him, and she whispered to me, “Don’t listen to that, Miss, we’ve got the right to have a seat. There’s an empty bus, why not taking that one?” Of course I agree!! Sometimes there’s no use listening to those officers, you know *smile mischievously* I felt like I was living in those pages of the Ya-yas in Bloom and she was Vivi or Genevieve Whitman ๐Ÿ˜€ .

It was a lot more draining than working overtime in my office, the journey back home. But somehow I still got the energy to clean up my room and pick my favorite pictures from magazines and put them on my styrofoam. And the night was rather peaceful, with the soft scent of roses and me, looking at my colorful styrofoam before I finally close my eyes and sleep.

Thursday:
A mess!! On the verge of tears. But all I can say is.. I really like Mark Darcy’s character. That’s all.
But sometimes, some simple things can wipe away the weariness, just like what the wind does to rain clouds. Well, rain cloudsnya masih tersisa sedikit, but thank You Allah, am feeling much, much better now. Just like what holydee always says, “I won’t worry my life away.. “

Finally…

Oh God, thank You, thank You!!

I finally found you ๐Ÿ˜€ !!

Arai


Graduate Administrator
Department of Biological Sciences
University of Essex
Wivenhoe Park
Colchester CO4 3SQ

note: siapa tahu perlu.

^_^

francais/deutsch??


God, I’m jealous ๐Ÿ˜ฆ

Whatever.

Ah, by the way, I had this strange dream last night.

I dreamt of learning Deutsch again. But, oddly enough, I forgot every word I should’ve said in German.

the Lady: You want to learn Deutsch?

Me: Oui.

the Lady: Wie geht’s?

Me: Bien. Bien, merci.

Whatever happened to my brain??? Why all that came out from my mouth were French when I should’ve answered… Wait, I forget. Okay, I should’ve answered “Ja, naturlich,” for the first question and “Gut, sehr gut, danke,” for the second yet I gave answers in French, with only few words that I still remember from that short course.

Maybe I miss learning languages. Maybe All American Girl had made a way into my brain too deep (the main character has problem in learning German, you know… But it was one of my favorite subjects in high school besides Biology (yes, even before I knew Arai studied it) and English.). Maybe I got too much things in my head.

People say they hate Monday. Quite the contrary, I hate Friday for some reasons. It’s only yesterday when a friend told me that being full-grown means we can accept, and love, life just the way it is. Maybe it’s called growing pain. Maybe I just refuse to. Or simply got bored.

~Koi uta~

Hortense

Hortense from http://zuan.vox.com/

๏ผˆๆป๏ผ‰็ดฐใ„่ทฏๅœฐ่ฃใซๅ’ฒใ„ใฆใ‚‹่Šฑใฎใ‚ˆใ†ใซ
่ชฐใ‚‚ๆฐ—ใฅใ‹ใชใ„ๅ’ฒใ‹ใ›ใŸๆ‹ๅฟƒ
๏ผˆ็ฟผ๏ผ‰ใ„ใคใ‚‚ใ™ใใใฐใซ ใ„ใคใงใ‚‚ๅฑŠใ่ท้›ขใซ
ใ„ใŸใฎใซ่ฆ‹่ฝใจใ—ใŸ ไฟฏใ„ใฆใ„ใŸใ‹ใ‚‰

ใƒใƒƒใ‚ซใƒช็ฉบใ„ใŸๅ›ใจใฎๆ™‚้–“ ใ‚ใฎๆ—ฅใฎๆถ™ใ‚’
ๆ‹ญใˆใšใพใŸๆ€ใ„ๅ‡บใ™ใ‚ˆ ๅฟ˜ใ‚Œใ‚‰ใ‚Œใชใ„ใ‚“ใ ใ‚ˆ

ใญใ‡่ฆšใˆใฆใ‚‹ ใญใ‡่ดใ“ใˆใ‚‹
้ŽใŽใŸใ“ใจใฎใ‚ˆใ†ใซๆ€ใ†ใ‘ใฉ
ใญใ‡ใใฎๅฃฐใ‚‚ใใฎใ—ใใ•ใ‚‚
ๅƒ•ใฏใพใ ่ฆšใˆใฆใ‚‹

ไผใˆๆใญใŸๆƒณใ„ใŒใพใŸ ๅƒ•ใฎๅฟƒใ‹ใไนฑใ™ใ‚ˆ
ใ“ใฎๆ‚ฒใ—ใฟใ‚‚ใญใ‡ใ„ใคใ‹ใฏ ๅพฎ็ฌ‘ใฟใซๅค‰ใ‚ใ‚‹ใ‹ใช

๏ผˆ็ฟผ๏ผ‰ๆšฎใ‚Œใ‚‹่ก—ไธฆใฟใซใผใ‚“ใ‚„ใ‚Šๆตฎใ‹ใ‚“ใ ๆœˆ
๏ผˆๆป๏ผ‰ใตใ‚ใ‚ŠใจๅŒ…ใฟ่พผใ‚€็ดซ้™ฝ่Šฑ่‰ฒใฎๅ›

ไปŠๆ›ดใ ใฃใฆๆ€ใ†ใ‚“ใ ใ‘ใฉ ใฉใ†ใ—ใ‚ˆใ†ใ‚‚ใชใใฆ
ๆ‡ฒใ‚ŠใšใซใพใŸๆ€ใ„ๅ‡บใ™ใ‚ˆ ๆปฒใ‚“ใงใ‚†ใๆ‹ๆ–‡

ใ‚‚ใ†ไผšใˆใชใ„ใฎ ไพ‹ใˆใฐใปใ‚‰ใ“ใฎ็—›ใฟๅ’Œใ‚‰ใ„ใ ้ ƒ
ใญใ‡ไผšใ„ใŸใ„ใ‚ˆ ๅถ็„ถใงใ‚‚ๅƒ•ใฏๆง‹ใ‚ใชใ„ใ‹ใ‚‰

ๅฐ‘ใ—ใใŸใณใ‚ŒใŸๅฟƒ ๆธฉใ‚‚ใ‚Šใ‚’้™ใ‚‰ใ™้›จ
ใ‚ธใƒณใจๆŸ“ใฟใ‚‹ใ“ใฎ่ƒธใซ ๆ†‚ใ„ๆญŒใ†ๅ›ใธใฎ่ฉฉ

๏ผˆๆป๏ผ‰ใญใ‡ไผšใ„ใŸใ„ใ‚ˆ ใญใ‡ไผšใˆใชใ„ใฎ ใ“ใ‚“ใชใซใ‚‚ๆƒณใฃใฆใ‚‹ใฎใซ
๏ผˆ็ฟผ๏ผ‰ใญใ‡ใใฎๅฃฐใ‚‚ใใฎใ—ใใ•ใ‚‚ๅƒ•ใฏใพใ ่ฆšใˆใฆใ‚‹

ไผใˆๆใญใŸๆƒณใ„ใ‚‚ใปใ‚‰ ใใฃใจๅŒ…ใฟ่พผใ‚€ๆ‹่ฉฉ
ใ“ใฎๆ‚ฒใ—ใฟใ‚‚ใญใ‡ใ„ใคใ‹ใฏๅพฎ็ฌ‘ใฟใซๅค‰ใ‚ใ‚‹ใ ใ‚ใ†

Like a flower blooming in a narrow back alley
No one notices that I’ve made my love bloom

Even though you were always right by my side, always within reach
I failed to notice; I was hanging my head in shame

I’m completely empty; Not having wiped away the tears from that day
I remember my time with you again; I’ll never be able to forget it

Hey, do you remember?
Hey, can you hear it? I think of it like something that’s passed
But hey, I still remember that voice and those mannerisms
Those hurtful feelings stir up my heart again
Hey, I wonder if this sadness will turn into a smile one day…

The moon dimly floats above the dark streets
And by chance engulfs you, the color of hydrangeas

I think about this just now, but there’s nothing for it
I remember it again, without feeling bad; That blurring love letter

Can’t we see each other anymore?
Perhaps once this pain has lessened
Hey, I want to see you; I donโ€™t mind even if itโ€™s an accidental meeting

Rain brings warmth to my little, weary heart
I sing a song for you sadly deep down inside my chest

Hey, I want to see you
Hey, can’t we see each other anymore? I’m thinking about you so much…
But hey, I still remember that voice and those mannerisms
Those hurtful feelings, hey, they softly (softly) envelop this love poem
I suppose this grief will be transformed into a smile someday

**

Saya ngga bisa baca tulisan di atas, at all, I just like to see it there.
Baru saja menyadari bahwa hal yang bisa membuat saya terus bersenandung, adalah mimpi-mimpi.

Saya adalah seseorang yang mengangguk setuju untuk kalimat panjang Seroja itu.

Wake up girl, it’s not a time to weep. Don’t you believe in love…

Hehehe, kok jadi mellow begini. Ah, sudahlah. Oh ya, lagu di atas, enak sekali didengar, lho. Catchy. Dan liriknya dipasang di sini bukan karena alasan apapun kecuali saya suka. ๐Ÿ˜‰

Btw, ternyata nama lain dari hydrangea itu hortensia. Oh how glad I am to know it. Soalnya… Hmmm, it’s a s e c r e t ๐Ÿ˜‰ Hortense itu nama yang manis untuk penyihir, iya kan?? ^^

All American Girl.

Finally bisa login juga saya ๐Ÿ™‚

Mau cerita apa ya? Oh, ini aja deh. Akhir-akhir ini saya lagi senang baca All American Girl-nya Meg Cabot.

Tipikal sekali, tokoh utama yang penuh denial dan suka pusing memikirkan hal-hal kecil ^^ Tapi senang sekali karena tokoh utama cowoknya bernama David (that’s my favorite name, for what reason I don’t know. Maybe because I liked David Beckham once? ^^ ). Mungkin itu yang membuat buku ini berkesan, karena waktu pertama kali membacanya (I borrowed it from a public library near my house), aku menemukan semua kata David dilingkari dengan tanda hati oleh seseorang yang membaca buku itu sebelum aku ๐Ÿ˜€ Well, sesuka-sukanya aku dengan nama David… Mungkin karena sudah didului makanya aku nggak melakukan hal itu, hahaha. Tapi nggak juga, buktinya SP dan Edensorku masih bersih tanpa tanda hati pada setiap kata ‘Arai’ ๐Ÿ˜†

Samantha
Samantha from http://zuan.vox.com/

Suka banget adegan di pesta, waktu David bertengkar sama Jack. Dan konflik setelah itu. Nggak tahu ya, tapi terasa real. Buku ini filmis banget, kenapa nggak difilmkan ya? Dan nggak tahu kenapa, setelah membaca bab 20 di perjalanan ke kantor, hari ini aku senang sekali mendengarkan From the Bottom of My Broken Heart-nya Britney Spears.

Oh ya, good news. Tomorrow Insya Allah I’ll be teaching again (kupikir sudah diberhentikan ๐Ÿ˜† ) Alhamdulillah untuk kesempatan yang ini… Tapi pusing juga materinya belum lagi selesai dibuat (dan sekali lagi aku malah nulis-nulis ini ^^; )

Right then, I gotta go now.

Pojok permintaan maaf hari ini:

Maaf ya semuany, cerita tentang Andrea-nya belum ditulis… Belum sempat.. Lagipula nggak begitu menarik kok. Hehehe. Yang menarik adalah yang terjadi setelah itu. Ayo Dee, dinner dan mengobrol sampai tengah malam lagi ๐Ÿ˜›

Maaf ya Tisna, soal sebelas sms di hapemu. Maaf nggak cepat-cepat memberi tahu. I was too absorbed with multiply. Tapi kan harusnya hapemu itu kamu bawa sendiri, apalagi kalau bagimu sms itu lebih penting dari nyawamu atau apa.

Btw… kenapa ya saya seneng banget denger Stay (Faraway, So Close) -nya U2?

You can go anywhere
Miami, New Orleans, London, Belfast and Berlin

Oh, Can I?