Darkness? Light!

Tulip
I just knew that there is Perhimpunan Bioteknologi Indonesia here.

Made me gasp.

Like I always do when I find letters l, o, n, d, o, n or simple u and k get together into words. πŸ˜†

Well, although he’s not even there.

Advertisements

11 thoughts on “Darkness? Light!

  1. “”Well, although he’s not even there.””

    ketoke aku ngerti iki ngomong ke sopo!!!!
    hwawawawa…
    obsesibitas….. hehehehe….

    btw, nice to meet you yesterday…
    badanku isih pegel pegel…

  2. Akhirnya. It takes quite long time πŸ˜†
    Yups it’s about that person πŸ˜›

    Obsesibitas??
    Nice new word… Patut dimasukkan ke spelling bee soale susah ngejanya tuh ^^;

    Yeah it was nice to meet everyone yesterday, rame banget… Meskipun yups, extremely exhausting dan bikin hari ini telat bangeun plus males kerja 😳 plus rada moody. Semoga diriku tidak menularkan sindroma-setelah-liburan-satu-hari-di tengah-minggu-yang-seru-tapi-super-capek-dan-cuma-sehari itu πŸ˜†

    Ga kebayang capeknya Dyra. Kalo aku sama Dina, capeknya gara-gara muter nyari tempat buat lunch ^^;;

  3. Mmm… I think the answer is no.. Although biology was one of my favorite subjects in high school (the one that made me cry too πŸ˜‰ ) I think it’s not my area of expertise so…

    Jika ada satu orang yang menjadi membernya, maka itu sudah cukup πŸ™‚

    Iya rame bangeett… Sayang dirimu tak ada 😦

    Moga sukses ujiannya ya Jeng πŸ˜€

  4. well.. sepertinya mbak boni menuruni penyakit arai terhadap zakiah nurmala..he..he.. obsesif kompulsif, itukan istilahnya?
    saya jauh kalah deh walau juga menggilai arai..
    berdoa saja kita dapat bertemu dia, semoga gak bikin patah hati..ha..ha.. (kalau2 dapat kabar dia sudah beranak satu dengan zakiah…)

  5. @ heri: amiiin… πŸ™‚

    @ ria: and I found out that it was true, the theory Dina had told me: we usually admire people with good characteristics that we actually have too, but often unaware of.
    πŸ˜†
    Yea, yea, I admire his persistence though people would say “Hey, that’s of no use at all, boy, stop dreaming away!”

    Man… have I crossed the line?
    Perasaan biasa aja, deh 8)
    *ditimpuks*

    @ diah: Iya.. T-T huhuhu

  6. maaf ya, Hun… kemarin itu padahal kita cuma ngantri sholat tapi lama.

    aaah, aku pengen keluar dari sini. main trus trus dan trus…
    *gini nih kalo keseringan seneng*

  7. Hey, you don’t have to say sorry, hunny..
    Emang kemarin penuh banget di mana-mana. But that gave me and Dina a chance to try something di lower ground hehehe…

    Iya, meskipun capek, jalan-jalan sama kalian tu adiktif πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s