idx and me and me

When I arrived at the gate, I saw the windows of my room were still dark. I opened the door, climbed the stairs and found my room open, not at all dark. And there, I found her still wearing her working suits.

“Lho? Kok gak kuliah? Bolos yaa?” I asked her.

“Read about it tomorrow on my blog,” she answered shortly.

Hmm. We’re living in a very dangerous IT era. If two people who share room could only tell everything via blog, then there’s something really wrong about this world now *lolz*

***

Reading her blog, I was suddenly reminded of my childhood habit. An odd one, actually. As a little girl I used to gave very, very special interest to stock-market section on evening news. I don’t know why, I just loved to watch it (I didn’t know what they were really talking about, right?). And I did that every night! Maybe someday I’ll find out why.

***

I used to dream of living in mountainous area, a cold place where pine trees grow and flowers bloom. And I had this strange dream about it. I dreamt that we had to move to Jalan Kaliurang (always wished to live there 😛 ). In that dream, I was in high school or junior high, and I went to school so happily. I even stepped out of the car to enjoy the view!

***

I think I’m getting bored with my daily routines. Especially the ‘journey’ to my office and back. Sometimes I think of living nearer with my office. But I haven’t find a nice place to stay here. Still dream of living in Bintaro, actually. I think a piece of heaven was dropped there 🙂

I need vacation!

Office 2007, the Hardest Day and Corrine May’s Journey are loved.

The facsimile’s still loathed 😦

And a glass of green tea frappe is still craved for.

Advertisements

14 thoughts on “idx and me and me

  1. huhuhu.. selalu, jeng.. cara dirimu mengurai mimpi dan angan membuat diriku tak tahu apaapa tentang mimpi dan cara mewujudkannya *menjura*

    errr, take it as a compliment, sungguh! 😀

    btw,headernya ganti lagi? inggris kah?

  2. I used to dream of living in mountainous area = kebalikan saya. saya pengen punya villa di deket pantai, kek di full house… keknya manstab dah..

    ngemengngemeng ttg mountainous area, daerah tempat saya grew up kek nya dah cukup dingin deh… ampe ampe klo pulang, 1st day in the morning I always do the same thing. “mules n nongkrong agak lama” wekekekekek…

  3. flowflow says:

    hahahaha penutupnya itu lho…
    seems like everyone need a vacation…
    bukan begitu bukan keliatannya?

    kangen sama celana pendek, t-shirt dekil, jawpaw ku, kamera yang bergelantungan di leher… ah…
    udah bau bau angin pantai nih..
    atau bau daun daun basah ya?

  4. jeng eva:
    *^ ^*
    makasih.. *peluk-peluk*
    Iya header-nya ganti lagi. Iya itu di Inggris 😉

    dyra:
    amin.. ^^
    senangnya..

    udin:
    hihi, sama lah dinginnya kaya tempat lahir saya.
    kalau pagi-pagi, tangan dan kaki rasanya membeku, terus enak sekali minum kopi atau teh sambil makan roti atau bolu kering
    *i miss my grandma*

    pak flow:
    duh, ini komennya bikin tambah pingin liburan 😀
    jaw paw itu apa, pak flow?

  5. dyra says:

    hihi, sama lah dinginnya kaya tempat lahir saya.
    kalau pagi-pagi, tangan dan kaki rasanya membeku, terus enak sekali minum kopi atau teh sambil makan roti atau bolu kering
    *i miss my grandma*

    aku juga kangen salatiga. sayang sekali rumah mau dijual karena ga ada yang tinggal dan mengurus. kemarin mampir sebelum puasa, pohon jambu lagi berbuah.

    kangen main kembang api *petasan juga :mrgreen: * bareng sepupu” yang ngumpulnya cuma bisa pas lebaran.

    ah, kepanjangan. maaf maaf 😳

    eh iya, masih mau nambahin. kapan kita kemana?

  6. flowflow says:

    pasti disangkain ketela sama anak baduy noh… 😀

    kalo pengen santai ya sendal. always the best lah…
    hayah
    tapi kalo agak jauh, dan medannya agak susah kalo pake sendal. ya mending cari sepatu trekking. tapi yang flat aja, yang enteng. cari yang banyak pori2nya. yang solnya bagus. yang gampang kering kalo basah. yang murah.
    hehehehe

    jawpaw bagus pak. masih lebih murah dari raynox kok…
    🙂

  7. masjogja: haha, ide yang cerdas. tapi udah dua tahun ini liburan ke sana terus, bosen pulak jadinya 😛

    dyra: ah, saya juga ketemu sama sepupu cuman kalo lebaran.. hiks hiks
    kembang api emang selalu menyenangkan ya caro 😉
    ambarrukmo plasa, hari sabtu/ahad?

    pak flowflow & koh udin:

    Gpp Pak Flo 🙂

    Hihi, sandalnya Koh Udin, separo dimasukin keranjang karena disangkain ketela, separo lagi disihir jadi kecil-kecil, dijadiin souvenir 🙂 (thanks ya Koh, oleh-olehnya)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s