I don’t want to.

truly, curiosity kills the cat.

i want to know no more.

i’ll leave if that way.

i want to remember you, the sides that you show to the world.

i don’t want to know more than that.


pour tout le monde:

forgive me for being sad again,

can’t help it.

Advertisements

11 thoughts on “I don’t want to.

  1. yep, curiousity did kill the cat, been there done that, but still, can’t help my self untuk tidak penasaran-an, jadi gpp deh matimati terus 😀

    hm, nighty nite, jeng.. selamat ber long wiken 🙂

  2. I wish if you feel sad to day not because ‘that story’

    ehm…. just want to say.. sorry .. 😦

    lets we confirm that..

    gomennasai!!!!

  3. eh, kunaon kituh?
    tapi emang siy, yang namanya penasaran ntu kadang parah. jadi ga bisa tidur, mikir mlulu. semoga, smua tanya terjawab, amien..
    hepi holiday!

  4. klo penasaran, seharusnya malah jadi motivasi, lebih bersemangat untuk cari jawaban atas rasa penasaran itu.

    tapi tak semua tanya harus terjawab, nanti jadinya ga ada roh yang penasaran donk, eh maksudnya ya ga seru aja kalo semuanya terjawab, ada kalanya rahasia akan tetap menjadi misteri

    met long..long…long wiken

  5. flowflow says:

    kalo penasaran aku biasanya ngeyel cari tahu.
    tapi kalo udah kecapekan penasaran tinggal tidur aja…
    pasti besok paginya masih penasaran…
    hehehehe

  6. hey, i start to like “pieces dont fit anymore” (emg cocok dgn kejadian wiken kemaren )
    btw, he phoned me last nite, and still he sounds sad, rather worried, hope both of them, finally, hav a happy ending…

  7. junk lagi…
    iki ki ra mangkat2 padahal aku wis loro weteng saking adem.e…
    SO COLD TODAY!!!!!!
    liat winkrainnya dehhhh…
    liat liat liat otre..
    xD cicicicinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. penasaran itu membunuh kucing, jadi mendingan cari kucing dan dibunuh. nah klo masih penasaran, cari kucing yg lebih gedhe, alias macan,.. hihihi…

    hey Miss curiousity…..
    hey Miss Curi Saus dan Siti..

  9. for all:
    thanks ya..

    hehe, it was about an author who uses pseudonym for his books (guess yall know where I’m heading at)

    kinda surprising, actually. but then, even I myself don’t use my real name here, right 😉 ? (though yall still call me with my real name :lolz: )

    so, it doesn’t really matter anymore. btw, I’ve cross-checked the fact with someone we can trust, the name is different, but all other facts that he tells the world (I mean the very crucial ones) are true.

    @ mbak ria: it’s okay ^^ Thanks ya infonya. Semoga sekarang sudah lega 🙂

    @ holydee: who’s this sad person?
    I’ve checked winkrain, so cool, thank you 🙂
    glad you like James Morrison as well (bagus kan, suaranya? iya kan? iya kan?? *maksa* )
    :lolz:

    @ udin: kok jadi nyambung ke Jason Mraz *lagi* ?? ^^;

  10. diah says:

    jadi, keyakinanku makin kuat tentang 18 huruf itu. nggak akan jauh dari nama populer yang sekarang, udah terbukti pada nama satu lagi kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s