Small Things Around Me: My Office

Ohayo!! ^^

What a nice morning, 06.45 and I’m already in my office. I wonder how I could get here so early, it’s something that happens once in a month or so 🙂

Rite then, since I don’t know what else am I going to write, I will only list things that I love and loath here in my office.

I hate:

1. the facs : because it keeps on ringing and ringing and when you pick it up, no one answers, and you’ll hear this long, high pitch beep that makes your ear ache. And in times when someone answers your hello, they usually ask some insensible questions or they get mad at you. Drives me crazy.

2. envelops with lots and lots staples on it. Because they hurt my fingers 😦

3. ccs and bccs. sometimes I think, such unimportant things! 😳 Soalnya banyak banget. And when I say a lot, it means hundred.

4. the air conditioner. Like now, it’s OFF. And when it’s on, oh God I hate the loud sound it gives off.

5. I don’t know what else 😆

I love:

1. my speaker: it has been a good friend of mine since college. I just love it, and people always say it’s a good one 😀

2. my hp monitor: have I said that deep in my heart I always want to have a desktop on my own? Well, so far I always get notebook. Not that I complain, but I do intend to have one someday. I just like their durability.

3. the white phone: because I love babbling on the phone? Yes, and because people who calls that number are they who know me. It’s just… more kind to me than the other external phone/facs that I loathe 😦

4. my blue stapler, on which I put the name bee mahidin 😆 It’s petite and never gives me trouble like other stapler that I know. By the way, in our office, a stapler is so important you’ll die if you don’t have any. That’s what Dian said. Seriously. I agree with her 🙂

5. small pink, orange, yellow post it: can be use as ‘sign here’ sign, but I often write some to do lists on them, and put that, vertically, on the sides of my monitor (I got the idea from a manga, and believe me, it looks cuter when you put them that way, not horizontally.)

What about you? What things you hate and love in your office?

Advertisements

17 thoughts on “Small Things Around Me: My Office

  1. hate : when my boss “thing thong” me, it means, I must go nside the room, sumtimes just for doing unimportant things.. hueh… I’m a “thing thong” boy..

    love : 17″ desktop, CPU, keyboard, mouse, n the connection to internet and intranet which I can stay connected with friends through i-mel, blogs and mIRc ofcoure.

  2. flowflow says:

    hatemost :
    berkas2…

    hate :
    berkas… hahahahaha

    love :
    sendaljepit

    printer tally genicom. karena diriku satu satunya diruangan yang masih keukeuh pake dot printer.

    my desktop, with those little miss sunshine wallpaper. hehehe tapi kalo dirumah cita cita pengen punya macintosh.. nabung dulu…

    lovemost:
    kalender meja bonus dari majalah rollingstone. selain karena gambarnya juga karena suka banget nungguin tanggal2 yang udah di silang silang sedari awal tahun…

  3. love : komputer dengan koneksi intranet dan internetnya di kala sore hari.
    kesunyian kantor ini.

    hate : semua yang tidak disebutkan di atas *parah* tapi nda bencibenci amad juga kok, selama nda ‘nyenggol’ diriku 😀

  4. first post here!!!!
    do u know, tadi mati lampu ampe jam dua!!! shopping dah kemana2…it gave me lots of smile!!!
    dan sekarang aku tak mau kerja…

    biarkan saja telponnya berdering biar ramai…(pake nada puisinya dian sastro)…=)

    wualah senang sekali hari ini, kata puri, biarin aja taspen hidup kita listriknya mati, malah bisa keluar… =D

    tadi ke ciamis, ke matahari, trus beli tv tuner, sayang…
    antena yang mini itu g mampu menangkap channel tv, lupa kalo di tasik pakenya mesti parabola… =(

    love: si kasep yang selalu setia nemeni kemana-mana(cuma beberapa hari ini ban belakangnya rada aneh, kenapa ya..),qiuqiu untuk segala impian yg terpenuhi, gelas pooh-ku, boneka pooh ku, semuanya aja yang punya titel “punyaku” deh…tapi yang terutama… atm-atm ku…hahaha…they keep me alive, phisically…

    hate:(untuk sekarang)my boss

  5. lupa mau bilang, maap kau tak bisa minta pensieve, semalam sudah kulemparkan ke pintu gara2 bos ngasih kerjaan tambahan, dan entah mental ke mana …

  6. i certainly agree bout the stapler. in my section, there are some, and some means little, means sometimes only one left (dunno where’s the other, and it’s really difficult to find that (only) one.

    i got a rough day (hiperbola) 😀

  7. dee says:

    yak, betul…jika stapler tak ada maka kami konklusikan sebagai dimakan pemain debus,trus kami ambil stapler yg baru,la g ono terus, kan kesel yo…

  8. dinagembul says:

    hate : my bos….. ughw….!!!!!! itu bos gaptek amat siy…… yang kena marah pasti kita….. ga prof lagi….

    love : jendela kaca besar di satu sisi ruang kerja yang bikin aku bisa liat langit kalo pas pengen ngalamun, bisa mengamati para pegawai simetri ( kantor tetangga ), dan mengawasi seluruh komplek ruko…

  9. fikri says:

    do your office allow you to bring something like in my desk: aquarium and the fishes? :p

    it can help me a lot reducing the stress.. hehehe..

  10. Oh, if only they let me do that, I certainly would!
    Or a small pot of greenery.

    It’s always nice to have some piece of nature in a room, isn’t it? ^^

  11. konichan says:

    love:
    internet. buat shopping online.

    hate:
    ting tung ting tung gak jelas dari ruangan bos.
    paling paling minta dipindahin file dari my document ke flashdisk. beginilah nasib punya bos gaptek.

    btw kemaren aku ambil kantung semar di gunung waktu dinas ke halmahera. warnanya ijo dan kuberi nama Bagong.
    Si Bagong tuh lucu tapi pendiam. klo diajak bicara sering gak mau jawab.
    Dasar Bagong pemalu.

  12. Wah, menarik banget ya, senang sekali membaca list teman-teman semua ^^

    and I keep on laughing membaca tulisan kalian, dari ‘thing-thong boy’ sampai ‘pemain debus’ (why?? 😆 ) sampai stapler sampe nepenthes yang pendiam, semuanya :D!

    thanks everyone 🙂

    juga Dina, untuk kolasenya 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s